THILDE Pythons - MiT Fotball (1-2)

16:00, søndag 10.11

Tempe hovedbane


Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves!

Et kaldt Trondheim skalv i spenning søndag morgen. Byen var kledd i hvitt og gatene var folketomme. I dag skulle det skje. Et oppgjør viktigere enn oppfinnelsen av dampmaskinen! I dag skulle årets viktigste hendelse ta sted; TIHLDE mot MiT, 13. mot 12. plass. Den gjeve kampen om å unngå sisteplassen.


16:00 – Kampstart


Et påskrudd MiT var rett i strupen på TIHLDE. Snøen lavet ned, men det hindret ikke MiT i å spille god fotball. Med god kontroll på kula og nærmest hundre prosent balleinnehav, skaper vi sjanse på sjanse. Den fryktløse starten skal vise seg å bli belønnet da Jens Nygaard, etter 11 minutter, fyrer fra 16 meter. Keeper får strekt ut en arm, men det holder ikke. For en gammel kjenning har allerede luktet returen. Sander Aas Snekkerhaugen er først på ball og setter den konsist mellom beina på keeper. MiT i ledelse!


Gutta opprettholder aggressiviteten, og vi fortsetter å skape sjanser. Mye tyder også på at TIHLDE ikke ville gi seg til tross for baklengsmål, og de utgjevner MiT når det kommer til å ta initiativ i kampen. Etter 27 minutter spilt slås det et langt frispark fra TIHLDE inn i boksen til MiT. Etter åtte-ni håpløse klareringsforsøk er det en IT-gutt som ender med ballen i beina og utligner til 1-1.


THILDE Pythons 1 – 1 MiT Fotball

Etter en god pauseprat er MiT igjen klare til å vise seg frem. I sibirske forhold, holder gutta på ballen, men klarer ikke skape de virkelig store sjansene. Frustrasjonen øker, så litt ut i omgangen gjøres det grep fra sidelinja. Spillere byttes, formasjon endres og MiT er tilbake der vi startet. Herfra er det enveiskjøring og TIHLDE er knapt over midtstreken. Likevel sliter vi på kjent vis med å sette sjansene.


Det skal derimot løsne når det er igjen et kvarter på klokka. TIHLDE forsøker å sette i gang kort, men vi presser høyt og vinner ball. Etter en del lekre kombinasjoner og gjennomspill, på den nå hvite gressmatta, er det ufortjent at det er en Python-spiller som er sist på ball og stjeler en god MiT-scoring. Gutta bryr seg greit lite om det, og jubler for å igjen ha tatt ledelsen. Resten av omgangen fortsetter i samme spor, og MiT sin ledelse blir aldri truet.

Kampen om bunnen er avgjort og MiT Fotball kommer fortjent seirende ut av det viktige oppgjøret.


THILDE Pythons 1 – 2 (1 - 1) MiT Fotball

Da det viste seg at dette skulle bli høstsesongens siste kamp, smakte det ekstra godt med seier!UTMERKELSER: ***(tre stjerner): Karl Martin Gelting Andresen. Er tidvis med på alt som skjer offensivt. Flink til å ta initiativ på midtbanen og sette opp medspillere.

**(to stjerner): Sander Aas Snekkerhaugen. Klubbens mestscorende spiller scorer nok et mål og spiller en solid kamp.

*(én stjerne): Simen Vestnes. Knallsterk opptreden på både backen og midtbanen. Total dominans i alle duelle


Bonusstjerne: En ekstra takk til dommer, som stilte opp på svært kort varsel ettersom oppsatt dommer ikke kunne stille.


53 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle