top of page

Oppmøterekord på Fotballtrening!!

På MiT Fotballs første trening for semesteret møtte det opp hele 35 gutter fra linjeforeningen sultne på å trille litt ball. En stor del av gjengen var nye 1.klassinger som fikk hevde seg mot de eldre og trøndervante veteranene i MiT-fotball. PR-komiteen møtte opp og fikk snakket litt med noen av spillerne.Are Algrøy - 1.Klasse


Hvordan var det å delta på årets første trening med MiT Fotball?


- Jeg synes det var veldig god stemning og følte jeg ble møtt av en inkluderende gjeng. Det var litt tungt men også godt å komme i gang igjen med fotballen.


Hvor pleier du å spille på banen til vanlig og hvilken fotballspiller ville du sammenligne spillestilen din med?


- Som regel pleier jeg å spille i en defensiv rolle og helst på venstrebacken. Hvis jeg må sammenligne meg med en fotballspiller ville det vært Reece James.


Tok du noen luker i dag?


- Jeg fikk en luke og klarte å holde mine egne bein ute av trøbbel, så lukeindeksen ligger foreløpig på +1.


Hvor mange kamper kommer du til å spille for MiT Fotball denne sesongen og blir det mest 11er eller 7er på deg?


- Hvor mange kamper er det da? Forhåpentligvis alle. Jeg er mest giret på å spille for MiT sitt 7er lag.


Vi var også heldig å få snakke med nåværende Lagleder for MiT. Vi møter på en selvsikker spiller, og det er lett å se at dette er mannen som styrer skuta:Christian Aanestad - 3.Klasse Maskinkonstruksjon


Det virker som det er god kok ute på banen i dag. Hvordan har semesterets første trening vært? Alt etter forventning?


- Helt spinnvilt. Det er meget store kontraster når jeg tenker 2 år tilbake hvor vi jobbet hardt for å få 10 til å møte opp på trening. 35 oppmøtte i dag blir på en måte et luksusproblem fordi vi nestene skulle hatt 2 treninger i uka for å ikke overfylle treningsfeltet.


- Vi har jobbet godt med rekruttering i fadderuka, men så ikke for oss en så god oppslutning som i dag, og det er vi selvfølgelig veldig fornøyde med.


Hvordan blir overgangen fra 7er til 11er?


- Null stress. Vi har mye gode kvaliteter i stallen så vi er ikke redd i det heletatt for å ta det steget der. Kondisfronten er kanskje ikke den sterkeste, men en finner matchformen utover sesongen.
115 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page