NTNUI Samba - MiT Fotball

14:00, lørdag 26.10 Tempe kunstgress

Der satt den!

Klokka var 13:00, posen med de splitter nye draktene ble båret inn i garderoben og spenningen var enorm. Posen åpnes, og gleden er stor når gutta skimter de lekre, blå draktene. Med draktene på, tar vi en liten prat før oppvarming. Dagens kamp mot NTNUI Samba visste vi skulle bli svært tøff, men vi ble ikke skremt av den grunn.


14:00 – Kampstart

Dommeren blåser i fløyta og kampen sparkes i gang. Igjen er vi påskrudd fra start, og vi presser Samba til å gjøre feil. Begge lag skaper sjangser, men Samba tar stadig mer og mer initiativ i kampen, noe som igjen fører til at de setter kampens første scoring, etter 42 minutter, på lekkert Samba-vis. 1-0 blir raskt til 2-0, før dommeren endelig blåser av til pause.


NTNUI Samba 2-0 MiT Fotball

Andre omgang blåses i gang, og Samba åpner knallsterkt. Innen 75 minutter spilt, har Samba økt ledelsen med ytterligere 5 mål, og pusten slås ut av et slitent lag maskinister.

Men så skjer det! MiT vinner innkast høyt inne på Samba sin banehalvdel. Henrik Fenstad kaster til Andreas Køber, som runder både én og to Sambaspillere før han plutselig kjenner bakken forsvinne under ham. Klokka viser 77 minutter, dommer blåser og peker på straffe! Sander Aas Snekkerhaugen tar med seg ballen og legger den på straffemerket. Han ser an keeper, før han limer den iskaldt nede ved stolperota. Det bryter ut enorm jubel blant gutta. MiT fotball sitt første mål noensinne var et faktum!

Målet ga laget en boost og vi turte å vise oss frem igjen. MiT presser mot nok en scoring, men gutta er slitne og mangler det siste lille.

NTNUI Samba 7-1 MiT Fotball


UTMERKELSER: *** (tre stjerner): Sander Aas Snekkerhaugen. Spiller en god kamp, scorer og blir historisk! ** (to stjerner): Anders Øen. Styrer midtbaneleddet, strør pasninger og vinner dueller. * (én stjerne): Fredrik Fredheim. Er tidvis som en dirigent i bakre firer og hovedgrunn til at vi lenge holder nullen.


57 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle