top of page
  • Forfatterens bildeMiT

Intervju med Arrangementkomiteen

Oppdatert: 23. mar. 2023


(f.v Matilde Fjeld, Thomas Mahle, Andreas Hoff, Mathias Bergh, Axel Ravndal, Thomas Thoresen, Tomas Geitung og August Bråtveit Haarr)


Den største komiteen i MiT er ingen andre enn Arrangementskomiteen (ARKOM). Er det noen som vet hvordan sammenkomster, festligheter og kule arrangementer skal settes sammen og arrangeres, så er det jammen denne gjengen her.

PR-komiteen møtte opp på en av ARKOMs møter som ble holdt på et koselig grupperom i hovedbygget. Når vi sniker oss inn får vi en blid og latterfylt gjeng i møte som nettopp har gjort seg ferdig med komitemøte.


Vi var heldig og fikk intervjue en av kjernekarene i ARKOM, nemlig Mathias Bergh. Vi stilte han et par banebrytende spørsmål:
Mathias Bergh - 2.Klasse Maskinkonstruksjon


Hva var det beste arrangementet Arkom har arrangert mens du har vært med?


- Det må nok være SommerØlympiske Leker 2022. Da husker jeg at det var veldig mange med. Det var godt oppmøte av både faddere og fadderbarn, og jeg koste meg som postvakt før det bar videre på vors rett etterpå. De Ølympiske VinterLeker samme året husker jeg også tilbake på som et helt rått arrangement.


Hva er det beste med å være i arkom? Kommer det med noen fordeler?


- Det beste med arkom er nok felleskapet. Jeg har møtt mange hyggelige folk fra MiT, noen som jeg har kjent fra før og andre jeg har blitt bedre kjent med gjennom komiteen. Fordelene med å være med i Arkom må nok være å bli invitert til andre arrangement for andre linjeforeninger og møte nye folk der. En får også være med på komitekvelder med ARKOM, noe som hjelper på for samholdet.


Hva bruker du mest tid på i arkom?


- Ansvaret av arrangementer fordeles i komiteen , og en bruker derfor mye tid på planlegging av arrangement en får tildelt. Gjennomføring av arrangement går fort, og her får en mye igjen for å ha gjort mesteparten av jobben på forhånd.


Hva er et arrangement MiT mangler per dags dato?


- Låvefest!!!!!!


Hva er det beste med å være i MiT?


- Det beste med å være i MiT er at vi har mange engasjerte folk som finner på mye forskjellig og unikt. Det er mange som møter opp på arrangementene som vi legger mye tid i å planlegge og det er det beste. I tillegg er det digg å være i MiT fordi vi er best på Capture The Flag.

119 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page