top of page
  • Forfatterens bildeMiT

Generalforsamling i sikte

Semesterets generalforsamling nærmer seg med stormskritt. MiT skal nok en gang holde den viktigste sammenkomsten for fremtiden, og hvor bedre enn å gjøre dette i hjertet av Verkstedteknisk, nemlig VE1.


Her skal det stemmes og diskuteres over eventuelle endringer i MiTs vedtekter. I tillegg skal det stemmes over nye stillinger i styret og det gjennomføres dermed et styrevalg. Om du mener noen av vervene under er for deg så husk å stille kandidatur ved generalforsamlingen. Ryddig demokrati og pizza går alltid hånd i hånd og vi har selvfølgelig derfor også en pause på halvveien med pizza og brus.


  • Leder

Hovedoppgaven til leder er å representere linjeforeningen utad, både til universitetet, næringslivet og andre studentorganisasjoner. Leder skal også holde styremøter og delegere linjeforeningens arbeid. Som leder er man bindeleddet linjeforeningen har til de andre studentforeningene på NTNU, noe som ofte er mer sosialt enn jobb.

  • Nestleder

Som nestleder er din rolle å være lederens høyre hånd og rådgiver. Dette innebærer blant annet å ta over om leder er utilgjengelig/være stedsfortreder for leder. Nestleder har også mindre oppgaver som pins, daljer, referent på møter og oppfølgning av søknader.

  • Festermester

Som FesterMester er man ansvarlig for alt av arrangementer, fester, og tevlinger, så vel som at tradisjoner innad i linjeforeningen bevares!

Man er sjef for den største komiteen i foreningen, nemlig Arrangementskomitéen (ARKOM).

ARKOM omsetter for mest penger av alle i foreningen, styrer samarbeid med mange andre linjeforeninger, og bidrar til å forme opplevelser i studietiden for alle maskinister!


Kandidaten bør være omgjengelig og sosial, ambisiøs og engasjert! Som FesterMester skal målet være at alle skal inkluderes i alt. Planlegging av arrangement som Ølympiske leker, Maskinopptak, Immatrikuleringsball og mye annet gøy.

  • Bedriftskontakt

Bedriftskontakten er bindeleddet mellom næringslivet og studentene. Arbeidsoppgavene innebærer å kontakte bedrifter og sette opp bedriftspresentasjoner. Samarbeider med andre linjer om bedriftskontakter og felles presentasjoner. Får være med på konferanser og være i direkte kontakt med spennende bedrifter. Jobber tett med økonomiansvarlig om samarbeid og inntekt for linjen.


- Alle disse vervene tar seg bra ut på CV-en, og du får erfaring som kan hjelpe deg senere i livet. Det viser også at man ikke er redd for å ta ansvar, noe enhver arbeidsgiver setter pris på.


VEL MØTT!!
53 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page