top of page

Hva er generalforsamling?

Det er den øverste myndigheten i organisasjonen! Det vil si at alle store endringer for hvordan MiT fungerer må tas via dette organet. Grunnen til at det er sånn er fordi alle skal ha muligheten til å si sin mening.


Det som skjer på generalforsamling med mest ‘’action’’ er styrevalget! Her skal det da stemmes inn et helt nytt styre som skal føre MiT videre på sin legendariske ferd mot evig god stemning for alle på maskiningeniør på studiet. Mer info om de forskjellige stillingene under!

 

Videre er det også diskusjon rundt eventuelle vedtektsendringer og organisasjonens økonomi.

Når: Fredag 28. februar 2020 kl. 15:30–17:30

​Hvor: VE1 - Perleporten (link)

Det blir pizza!

 

 

Styrestillinger for året 2020-2021

Alle driver og skryter så ekstremt om dette studentlivet i Trondheim. Vil du oppleve det i sin reneste og mest eksentriske form? Dette og samtidig skaffe seg god ledererfaring og vite at du skaper en enda bedre linje å gå på? Ja, da burde du søke deg inn i styret!

 

Alle styrevervene har noen fellesnevnere. Den mest åpenbare er at du kommer til å jobbe som en leder. Dette både på kontoret, men også på festen! Du kommer også til å få muligheten for å representere MiT på så mange gallamiddager, ball og revyer som du orker! Fantasien setter egentlig grensen for nøyaktig hvor mye du kan gjøre i styret.

 

Og nei, du må ikke kunne noe som helst for å være i styret. Alt som må til, er drømmen at du vil være en del av hjertet i Trondheims studentliv!

 

Leder

Head honco, den med det faktiske ansvaret og frontfiguren til linjen. Du tenker kanskje at dette høres skummelt ut, men det er noe du fort venner deg til! Din jobb som leder blir å delegere arbeidsoppgaver og være foreningens visjonær. En ekstremt karakterbyggende jobb som alle burde få prøve i løpet av livet.

Vil du være den typen menneske som folk ser mot når de trenger hjelp? Da er dette stillingen for deg!

Nestleder & Økonomiansvarlig

Lederens høyre hånd som får alle de gode tingene med å være leder, men i en snillere pakke. Du kommer til å ha ansvar for at det lederen vil faktisk skjer. Det er også vanlig at nestlederen har litt mer ansvar for at folk faktisk koser seg med vervene sine.

Du får også ansvaret for økonomien. Kan du ingenting om dette? Ta det med ro; vi sender deg på kurs.

Er du et ansvarsmenneske som er glad i mennesker? Da er dette stillingen for deg!

Arrangementansvarlig

 Det er ingen hemmelighet at en linjeforening fester mye. Som leder av arrangementskomiteen skal du passe på at folk får hæla i taket! Fest er blodet og sjela i din gruppe, både nasjonalt og internasjonalt.

Dette fordi din gruppe også har ansvaret for Åre og vår årlige utenlandstur. Årets tur gikk til Malaga. Tidligere turer har gått til steder som Riga og Krakow men lokasjonen får din gruppe bestemme!

Er du en festløve som elsker å skape action og gode minner for andre? Da er denne stillingen for deg!

 

PR ansvarlig

Hva i alle dager er poenget med å fikse artige ting for linjen om de ikke vet hva som skjer? PR ansvarlige skal passe på at folk vet hva som skjer. Dette er en kreativ jobb som passer for deg som liker å finne nye artige måter å fortelle budskapet på.

Har du lyst til å være kreativ i hverdagen? Da passer denne stillingen for deg!

 

Bedriftsansvarlig

Bedriftspresentasjoner, også kalt "bedpress", har som mål å gi studentene bedre innsikt i næringslivet samt gi ideer for karrierevalg etter endt studium. Dette er også en av våre inntektskilder her i MiT.

Som leder for bedriftskomitèen oppsøker bedrifter og arrangerer bedriftspresentasjonene. 

Liker du å være i kontakt med arbeidslivet og networking? Da er dette stillingen for deg!

Faddersjef

Som faddersjef har du overraskende nok ansvaret for fadderuken! Dette er den viktige uken hvor alle de nye studentene skal bryte de sosiale barrierene og bli kjent med hverandre. Legg også merke til at denne stillingen heter faddersjef. Som faddersjef arbeider du og ditt styre veldig individuelt og eneste oppgave dere har er at disse to ukene skal bli legendariske.

Likte du fadderuken og vil at den skal bli enda bedre? Da burde du bli Faddersjef!

Sosialansvarlig

Vi har flere arrangementer i MiT enn rene fester! Quizkvelder, vaffelonsdag og mye mer. I tillegg har vi også eget fotballag og turgruppe. Sosialkomitèen skal arrangere alt av events som ikke rene fester. Ut fra dette er faktisk mulighetene endeløse! Vil du ha egen bryggegruppe hvor dere brygger øl? Hva med en gruppe som mekker på biler? Noe annet en dette? Da burde du bli sosialansvarlig og starte det! 

Er du en arrangør som vil ha tilnærmet uendelige muligheter? Da passer stillingen som sosialansvarlig for deg!

bottom of page