top of page

Hva er generalforsamling?

Generalforsamling er den øverste myndigheten i organisasjonen! Det vil si at alle store endringer for hvordan MiT fungerer må tas via dette organet. Dette gir hver og en i linjeforeningen en mulighet til å ta opp egne saker og meninger, samt stille til styrevalg. MiT har 1 Generalforsamling hvert semester og velger inn 5 styremedlem på høsten og 4 styremedlem til våren.


Hva som skjer under en generalforsamling:

​- Gjennomgang av året som har vært og fremtidige planer

- Økonomi og budsjett

- Eventuelle endringer av vedtekter

- Pizza og noe godt i glasset

- Styrevalg (bla lengre ned for info om de forskjellige stillingene)

- Auksjon

Når: Onsdag 18. Oktober 2023 kl. 18:00

​Hvor: VE1 - Verkstedteknisk 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trondheim har det beste studentmiljøet i Norge. Vil du oppleve det i sin reneste og mest eksentriske form? Dette og samtidig skaffe seg god ledererfaring og vite at du skaper en enda bedre linje å gå på? Ja, da burde du søke deg inn i styret!

 

Alle styrevervene har noen fellesnevnere. Den mest åpenbare er at du kommer til å jobbe som en leder.  Du kommer også til å få muligheten for å representere MiT på så mange gallamiddager, ball og revyer som du orker! Kun fantasien setter grensen for hvor mye du kan gjøre i styret. Styreverv ser veldig bra ut på CV-en, og du får erfaring som kan hjelpe deg senere i livet. Det viser også at man ikke er redd for å ta ansvar noe mange arbeidsgivere setter pris på!

Stillinger som skal velges 18.Oktober 2023

Master of Coin

Hovedansvaret til Master of Coin er å sørge for at økonomien til linjeforeningen går rundt. En har ofte en finger med i spillet overalt hvor ting skjer ettersom ting koster penger. Videre hjelper en nestleder, komiteer og undergrupper med viktige søknader til økonomiske midler. En Master of Coin hjelper også til med selve økonomien til komiteer og undergrupper.

PR ansvarlig

Som PR-ansvarlig har som ansvar å lede PR-komitéen. PR-komitéen har som ansvar å holde medlemmene informert om hva linjeforeningen jobber med og kommende arrangementer. PR-ansvarlig jobber også med å lage og oppdatere plakater, bannere, samt styre linjeforeningens sosiale medier(som Facebook og Instagram) og de andre kommunikasjonsplattformene.

Faddersjef

Som faddersjef står du for å lede og jobbe sammen med fadderkomiteen og lage plan, grupper, fester og aktiviteter for fadderuken. Du har ansvaret for at de nye studentene ved MiT får en god start på studielivet.

Hussjef

Som hussjef har man ansvar for innmelding og at medlemslistene holdes oppdatert. Denne stillingen er styrets arkivar, og har ansvar for å holde orden i linjeforeningens papirer og utstyr. Hussjef har overordnet ansvar for å holde orden på de lokalene linjeforeningen disponerer, samt ordne med kontortilgang for de medlemmene som har behov for dette. Hussjef er også leder for kosekomiteen som holder quizer og gjør studenttiværelsen generelt bedre på Verkstedteknisk.

Styremedlem

Som styremedlem er du litt med overalt. Du hjelper til der det trengs og har muligheten til å få drevet med mye forskjellig.

IMG_9992.jpg
bottom of page