Fadderuka 

202926220_219702733336773_3356756846472865064_n.jpg

Originalt bilde: Mentz Indergaard/Wikipedia

Fadderuken 2021 MiT

Hei, og gratulerer som student ved NTNU og linja Maskiningeniør!

 

Linjeforeningen MiT arrangerer fadderuke for alle nye studenter på maskin og legger opp til mye sosialt og fest og moro. 45 gira faddere står klare til å ta dere imot mandag 16.august for å vise dere alt som er bra ved å være student ved NTNU og hvor fin Trondheim by er!

Fadderuka byr på vennskap, minner og gir deg en fin start på studenttilværelsen. Vi tror og håper at så mange som mulig vil delta i fadderuka og at det blir to uforglemmelige uker.

 

Det er ingen hemmelighet at det er en del festing og alkohol på fadderuka i Trondheim og generelt ved andre universiteter, likevel er det ingen form for drikkepress, og alle skal respektere alles valg.

Fadderuka er planlagt med godeste corona i bakhodet. Antageligvis vil det finnes restriksjoner vi fortsatt er nødt til å følge, men vi vil absolutt klare å kose oss for det!! Vi gleder oss til å ta dere imot mandag 16. august!:) Programmet finner dere her.

 

Dere trenger ikke melde dere på fadderuka! Møter du opp på immatrikuleringen mandag 16. august får du tildelt en faddergruppe. Det blir også mulighet melde seg inn i linjeforeningen vår MiT i løpet av fadderuken, og senere hvis man vil det.:D

Jo Rangnes

Faddersjef

COVID-19 smittevern

Vi i MiT setter smittevern høyt på listen og forventer at alle medlemmer, både gamle og nye, har satt seg inn i og forstår både smitteversrådene og kravene gitt av FHI(Folkehelseinstituttet) og NTNU. Alle studenter skal helst også lese igjennom "Retningslinjer for oppmøte og besøk på campus" før oppstart.

Vi setter pris på om du sier ifra til ett av styremedlemmene om du legger merke til medlemmers oppførsel som strider imot disse reglene, så vi kan ta tak i dette.

For generell informasjon om COVID-19 se:

https://www.fhi.no/sv/smittsomme-sykdommer/corona/

https://www.ntnu.no/korona

Og for mer innformasjon om tiltak se:

https://innsida.ntnu.no/wiki/-/wiki/Norsk/smittevern+for+studenter

https://innsida.ntnu.no/wiki/-/wiki/Norsk/Oppm%C3%B8te+og+bes%C3%B8k+p%C3%A5+campus

https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/?term=&h=1

(Sist oppdatert: 07.08.2020)

Meld ifra!

Vi i MiT ønsker at alle skal få en så fin fadderuke som mulig. Dette forutsetter at vi behandler hverandre på en hyggelig og respektfull måte. Vi tar sterk avstand fra ufin oppførsel og oppfordrer alle til å melde fra til faddere, faddersjef eller noen i linjeforeningsstyret hvis du opplever noe ubehagelig i Fadderuka.