Fadderuka 

Originalt bilde: Mentz Indergaard/Wikipedia

Vi i MiT ønsker at de nye studentene våre skal få en så god mottagelse som overhodet mulig når de ankommer Trondheim og NTNU! En måte vi ønsker å gi dere dette på er ved å samarbeide med noen andre linjeforeninger når det kommer til fester og andre arrangementer i Fadderuka, slik at dere får mulighet til å bli kjent med andre studenter på tvers av studieretninger. Blant linjeforeningene dere kommer til å møte på de forskjellige arrangementene våre i fadderuken er blant annet Vivas, Logitas, Elektra, THILDE, Tim&Shænko og KOM.

Arrangementer

Av fester i Fadderuka kan vi love både toga-, karaoke-, charter-, og fargefest! Dette er den perfekte mulighet til å hive på seg et kostyme eller noen kule effekter og oppleve en kveld ute sammen med dine nye medstudenter!

I tillegg har vi selvfølgelig andre sosiale og hyggelige arrangementer du kan delta på i fadderuka, som for eksempel grilling i høyskoleparken, tur i bymarka med MiT-Tur og rebusløp!

Opptak til linjeforening (Frivillig)

Som en del av ritualet for å bli en del av linjeforeningen MiT vil det bli arrangert et innmeldingsløp med stasjoner med forskjellige morsomme og utfordrende oppgaver som studentene vil måtte fullføre sammen i grupper før de offisielt er en del av Maskiningeniør i Trondheim! Innmeldingsløpet avsluttes så klart med en fest ut i de sene nattetimer.

Sponsor av fadderuka:

Meld ifra!

Vi i MiT ønsker at alle skal få en så fin fadderuke som mulig. Dette forutsetter at vi behandler hverandre på en hyggelig og respektfull måte. Vi tar sterk avstand fra ufin oppførsel og oppfordrer alle til å melde fra til faddere, faddersjef eller noen i linjeforeningsstyret hvis du opplever noe ubehagelig i Fadderuka. 

 

Du kan selvfølgelig også kontakte maskiningeniørs egen tillitsvalgte Tine Berg Harlem