Fadderuka 

Originalt bilde: Mentz Indergaard/Wikipedia

Fadderuken 2020 MiT

Hei, og velkommen som ny student ved NTNU.

Som student ved maskiningeniør på NTNU kan du bli medlem av vår linjeforening MiT. Det er MiT som har ansvaret for fadderuken. Vi legger opp til mye fest og moro de to første ukene dine som student. Her vil du bli kjent med dine medstudenter, faddere, campus og Trondheim generelt.
 

Fakultetet vil sende ut en detaljert mail til alle nye studenter med oppmøtested og tid for første skoledag. For å lett navigere rundt på campus så anbefales det at dere laster ned appen MAZEMAP. Denne appen har kart over alle NTNU campus.

Som følge av Covid-19 så vil fadderuken i år bli litt annerledes enn tidligere, da vi må ha mye mer fokus på smittevern. Vi vil at du som ny student skal vite at dette er noe vi tar på alvor. Ingen skal kvie seg for å møte opp i fadderuken, på grunn av smittesituasjonen. Det er også viktig at man sier ifra og holder seg hjemme dersom man tror man er smittet eller har symptomer osv.

Mange av dere har sikkert hørt om fadderuken ved NTNU eller andre universiteter. Det er ingen hemmelighet at det blir fest og alkohol. Når det er sagt så er det INGEN form for drikkepress. Hver enkelt avgjør selv om de ønsker å nyte alkohol under fadderuken, og vi respekterer det valget som hver enkelt tar. Vi i MiT har nulltoleranse for mobbing, trakassering ol.

Vi som faddere er her for å hjelpe dere, slik at dere skal få en fin start på studentlivet. Når det er sagt så håper vi som faddere at alle møter opp og blir med. Fadderuken byr på nye venner og minner, så vi gleder oss til å møte dere Mandag 10. August.

Hvis noen har spørsmål til fadderuken så er det bare å ta kontakt med meg på Facebook/Messenger:

 

Oliver Lillefjell Moen

Faddersjef MiT

COVID-19 smittevern

Vi i MiT setter smittevern høyt på listen og forventer at alle medlemmer, både gamle og nye, har satt seg inn i og forstår både smitteversrådene og kravene gitt av FHI(Folkehelseinstituttet) og NTNU. Alle studenter skal helst også lese igjennom "Retningslinjer for oppmøte og besøk på campus" før oppstart.

Vi setter pris på om du sier ifra til ett av styremedlemmene om du legger merke til medlemmers oppførsel som strider imot disse reglene, så vi kan ta tak i dette.

For generell informasjon om COVID-19 se:

https://www.fhi.no/sv/smittsomme-sykdommer/corona/

https://www.ntnu.no/korona

Og for mer innformasjon om tiltak se:

https://innsida.ntnu.no/wiki/-/wiki/Norsk/smittevern+for+studenter

https://innsida.ntnu.no/wiki/-/wiki/Norsk/Oppm%C3%B8te+og+bes%C3%B8k+p%C3%A5+campus

https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/?term=&h=1

(Sist oppdatert: 07.08.2020)

Meld ifra!

Vi i MiT ønsker at alle skal få en så fin fadderuke som mulig. Dette forutsetter at vi behandler hverandre på en hyggelig og respektfull måte. Vi tar sterk avstand fra ufin oppførsel og oppfordrer alle til å melde fra til faddere, faddersjef eller noen i linjeforeningsstyret hvis du opplever noe ubehagelig i Fadderuka.