top of page

Våre arrangementer

Vi i MiT er stolte over å kunne tilby våre medlemmer en rekke aktiviteter å ta del i. Vi arrangerer alt fra quiz og vaffeldager til temafester og sportslige arrangementer. Alle medlemmer som har lyst kan være med å organisere disse, og vi tar imot forslag til nye arrangementer med glede! MiT og styret setter stor pris på alle som engasjerer seg for linjeforeningen, da det er de som skaper en bedre studietid for alle våre medlemmer! 

 

Følg med på kalenderen på hjem siden og Facebook for kommende arrangementer.

Årlige Arrangementer

MiT Åre tur

Åre

MiT sin tur til åre er en fast tradisjon og årets største event. Denne turen byr garantert på god stemning og uforglemmelige minner! 

Lyst til å være med å planlegge neste Åre-tur? Kontakt styret!

MiT utenlandstur

Utenlandstur

Utenlandsturen arrangeres hver høst til en ny destinasjon. Denne turen byr på utmerket kultur,mat og ikke minst drikke. Utrolig bra måte å bli kjent med sine nye medstudenter på.

Vi tar selvfølgelig inn forslag til hvor neste tur burde gå!

MiT deltar i badekarpadlingen

Badekarpadlingen

Vi i MiT er stolte over å ha vunnet premie i denne prestisjefulle konkurransen to år på rad, og har ingen planer om å la være i år.

Vær med å bygg en flåte, ro over Nidelva, bestikke dommerne, og sabotere for andre linjeforeninger!  Mer info her.

nytt navn_1.JPG

IMMBALL

Vi feirer alle nye studenter som er immatrikulert med tradisjonsrikt ball! Her kler vi oss i den fineste kjolen/dressen vi har, og nyter en kveld med våre medstudenter.

Fest tid

opptaksfest

Opptaksfest er festen vi arrangerer etter MaskinOpptaket,  her feirer vi et godt gjennomført opptak!

bottom of page